RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

A nyár lezárása nem telhetett horgászat nélkül - Gyékényes

 
Az elmúlt időszakban kezdtem el az S-carp Product termékeit használni. Ennek a beszámolónak a keretein belül szeretném az eredményességét megmutatni nektek. 

A nyár lezárása nem telhetett horgászat nélkül, így barátommal elkezdtük a megfelelő helyszínt keresni.
Erre az alkalomra a Gyékényesi Kotrót választottuk, ahol egy hetet töltöttünk. A túrára 2 fajta bojlira esett a választásom: a G.L.M. & Anchovy-ra (24mm) és a Pearl-re (24mm), mindezek mellé még a Solution pop-upot választottam 14mm-es méretben. 
A horgászat megkezdésével mindkét csali felkerült a horog alá. A Pearl-t egy szem süllyedő bojliként kínáltam fel egy kombi előkén, míg a G.L.M & Anchovy golyót az említett pop-uppal kombináltam egy blow-back rigen. Nem kellet sokat várni a kapásra, az első két este nem hagytak aludni a halak. A túra felénél elég erős szél érkezett, számunkra kedvezőtlen irányból. 
 

Ezek után a kapások száma csökkent, de nem búsúltam, mert ezzel együtt darabosabb halak érkeztek. A túra második felében egy ejtős kapásra lettünk figyelmesek. A swingerem szinte a vízbe lógott, a bohóc már a hullámok tetején lebegett. Csónakba ültünk és elindultunk a hal irányába felvenni a kontaktot. 16m mély víz, 2.5lbs bot, és a még nem látott hal csak tör le a mélybe. Közel fél óra volt, mire sikerült megpillantani a kristálytiszta bányató vizében.
 

Barátom nem tudott szóhoz jutni a hal láttán, a karom már szinte görcsölt, mikor sikerült megszákolnom. 22kg, új egyéni rekordot sikerült szákba terelni. Ezen a gyönyörű halon kívül sikerült 2 db 17+kg-os, egy 16+kg-os, valamint számos 8-13 kg közötti pontyot fognom a G.L.M & Anchovy-Solution pop-up bojli kombóval.

A Balatoni túrám ez után következett szintén szép sikerekkel, azzal kapcsolatban is hamarosan jelentkezem.

Üdvözlettel:
Nagy Róbert Ármin
 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie