RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

BESZÁMOLÓK

 

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] » »»

Áprilisban Zalaszentmihályon

A 2012-es év első horgászatának egy olyan vizet választottam, ami lakóhelyemtől pontosan 380 km-re található, Zalaszentmihályon. A jellege tőzegbánya tó, kialakulása pedig a virágföld bányászatnak köszönhető. A víz majd 60 éves és kb. 68 ha-on terül el. Az átlag vízmélysége 1,5-2 méter. Helyenként tavirózsás szigetecskék alakultak ki, a mederfenék pedig többnyire iszapos.

Tovább...

Kora tavaszi képes beszámoló Pötrétéről.

A Március 15-18-ig tartó ünnepi hosszú hétvégén Tamás barátommal három napot horgásztunk a számunkra szüntelenül kihívást jelentő, Pötrétei 2-es számú tőzeg-tavon. A kora tavaszi pihenés és kikapcsolódás mellett szerettük volna az újonnan létesített stégünket is kipróbálni, egyben felavatni. Csütörtökön az érkezésünk napján csodálatos idő fogadott bennünk és hét ágra sütött a tavaszi nap.

Tovább...

Két hét, a nagyhalak birodalmában 2. rész

Az előző hét mozgalmas eseményei után nagy reményekkel vártuk a túránk második hetét. Az igazat megvallva volt egy pici bizonytalanság is bennünk, hisz a kapásaink száma az elmúlt hetünk végére, -ha lassan- is, de egyre csökkent… A reggeli ébredést követően sajnálkozva vettük tudomásul, hogy előző héthez képest – amikor is szinte minden nap viszonylag erősen fújt a szél...

Tovább...

Két hét, a nagyhalak birodalmában 1. rész

Június eleje lehetett, amikor nagybátyám felvetette, nem ismételjük-e meg a 2010-es, tavaly őszi palotási túránkat. Mivel tényleg nem voltam az idén hosszabb horgászaton, jónak véltem az ötletet, és szerettem volna minél több napot egyhuzamban eltölteni a vízparton. Vágytam a csendre, a nyugalomra, a pihenésre, amit a vízpart és a pontyhorgászat nyújt nekünk. Mindenre és mindenkire...

Tovább...

Egy sikeres horgászkaland...

Ezt az írást egy élménybeszámolónak szánom, ami nem csak arról szól, hogy hány darab 20+-os halat sikerült fognunk és ezzel bizonyítanunk, hogy mennyire „nagy horgászok” vagyunk… Én is úgy gondolom, hogy minden bojlis horgász álma az, hogy minél nagyobb halat tudjon fogni, de sajnos ma az vált trendivé, hogy az-az igazi bojlis, aki úgy szedi a húsz kg feletti halakat, mint más a virágot…

Tovább...

Egy eredményes túra lenyűgöző hala!

Az idei évben sajnos rengeteg elfoglaltságom miatt, egy Csehországi bojlis versenyt leszámítva, nem igazán volt időm vízpartra menni és hódolni kedvenc szenvedélyemnek, a pontyhorgászatnak.

Tovább...

Pontyos kalandok Muraszemenyén

Furcsán alakultak a júliusi túrám előkészületei. Még pár nappal indulás előtt az sem volt biztos, hogy egyedül leszek-e az előzőleg már lefoglalt horgászhelyen...

Tovább...

I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen. Végeredmény.

Péntek estétől a verseny utolsó éjszakája rendkívül izgalmasan és eseménydúsan alakult. A még midig borongós kissé szeles idő pozitívan hatott a halak étvágyára!

Tovább...

5. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Csütörtök késő estétől ismételten megerősödött az északi - észak nyugati szél, ami kedvezett az éjszakai órákban halak étvágyának.

Tovább...

3. nap a I. Nemzetközi S-Carp Product bojlis versenyen

Napközben a csapatok nagy igyekezettel próbálják a partról különböző távolságokban megkeresni azokat a területeket, ahol vonulhatnak és táplálkozhatnak a halak.

Tovább...

«« « [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] » »»
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie