RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

LETÖLTÉSEK

 

PRODUCT CATALOG

 
 
Az alábbiakban néhány fontosabb áztatási, főzési, valamint ízesítési tanáccsal szeretnénk szolgálni azoknak a pontyhorgászoknak, akik esetleg még nem rendelkeznek pontos, a különböző fajtájú főtt magok elkészítéséhez szükséges információkkal. Fontos megemlíteni, hogy a halaknak szánt magok áztatása, illetve főzése megkönnyíti azok megemésztést és a magokban lévő tápanyagok hasznosulását. Mivel maga a főzés során a magok szerkezete, tápanyagtartalma valamelyest sérül, ezért igyekezzünk minden esetben előáztatással előkészíteni a főzésre szánt magokat, hogy lehetőleg a főzési időtartam minél rövidebb legyen.
 
Főtt Kendermag Főtt Juharmag (maple) Főtt Csicseriborsó Főtt Tigrismogyoró Főtt fekete Tigrismogyoró
 
Termék Név Áztatási idő kb. (óra) Főzési idő kb. (perc) Ízesítési javaslatok
Kendermag (Hemp Seed) Min. 24-48 óra Amíg a csíra teljesen kibújik, kb. 45 perc Liquid Chili 15-30ml/kg, tengeri só kb. 20-25g/kg főzés után (!)
Juharmag (Maple Peas) 10-15 óra max. 20-30 perc Liquid Molasses, vagy Liquid C.S.L. 15-30ml/kg
Csicseriborsó (Chick Peas) 10-15 óra max. 20-30 perc Liquid Chili, és Molasses: 15-30ml/kg
Tigrismogyoró (Tigernuts) 24 óra 30 perc Cukor: 20dkg/kg, Concentrate sweetener: max. 1,5g/kg, Liquid Chili:15-30ml/kg
Fekete tigrismogyoró (Black Tigernuts) 24 óra 30-45 perc Cukor: 20dkg/kg, Concentrate sweetener: max. 1,5g/kg, Liquid Chili:15-30ml/kg
 

Az általunk gyártott és forgalmazott nagyon népszerű kész alap mixekhez javasolunk kipróbált és jól bevált recepteket azoknak a horgászoknak, akik elegendő tapasztalattal és megfelelő felszereléssel rendelkeznek a bojlikészítéshez. Egyfelől segítség mindenkinek, hogy a bojlikészítés "útvesztőjében" könnyebb legyen az eligazodás. Természetesen, ha úgy gondolja egy kevés fantázia segítségével kénye - kedve szerint változtathat a javasolt íz és illatanyagokon, hogy aztán a saját maga által elkészített bojlival fogott kapitális hal a lehető legnagyobb élményt okozza! A tojások mennyisége az "L"-es méretű, kb. 55-60g-os tojásokra lett kiszámítva. A mixekből GARANTÁLTAN JÓL formázható és magas tápértékkel rendelkező fogós, akár verseny körülmények között is eredményesen használható bojli készíthető! Ne feledje ezek a mixek garantáltan a megfelelő mennyiségben tartalmazzák a legfogósabb extractokat és a minőségi alapanyagokat, melyek a pontyok számára rendkívül vonzóak! Ennek köszönhetik mixeink a több éve tartó töretlen sikerüket! 


A képekre kattintva - az általunk forgalmazott alapanyagokból készült receptek tölthetőek le, amelyek segítségével átláthatóbb és könnyebb lehet a bojlikészítés. A receptekben szereplő szárazanyagok mennyiségének a betartásával (!) garantáltan jól formázható biztosan süllyedő, (nem fog lebegni a bojli!) a pontyok minden szükséges igényét kielégítő jól emészthető és fogós bojli készíthető! Természetesen a folyékony hozzávalókon és aromákon bárki változtathat a maga igénye szerint, de az alapanyagok megfelelő összhangja és a természetes kivonatok adják meg egy bojli hosszú távú eredményességét. Minden recept úgy lett elkészítve, hogy a folyékony és szárazanyagok egymás erdményességét - vagyis a kész bojli - fogósságát növeljék A túlzott aroma használattól óvakodjunk! Egy kg mixhez kb. 550-580ml folyékony tojás kell, kivéve a Birdfood mixet (!) ami átlagban 8-9db közepes tojásnak felel meg. Az Egg albumin és a Blood plazma powder használata kellően kemény bojlit eredményez ezért Kazein, vagy Lactalbumin NEM kell a mixekhez.
 
             


 Flavour Combinations 
 
  A képre klikkelve különböző, egymás eredményességét növelő aroma és extract kombinációk receptjei láthatók, amelyek segíthetnek egy fogós bojli elkészítésében, főleg ha azokat egy megfelelő beltartalmú Base Mixhez használjuk. Az eredményes receptkombinációk 1000g mixhez javasoltak.  
                              Quality For The Fish                                 
   
Naptár - Háttérkép 2020
A háttérkép pozícióját a "Nyújtás" opcióra állítva válik láthatóvá a teljes kép.

Január naptár / háttérkép 16-9-es képarányú monitorhoz
A letöltött file-on jobb egérgombbal kattintva és "Beállítás az asztalon háttérképként" opciót választva egy tetszetős és igényes naptár lesz a háttérképe
Letöltve 8545 alkalommal.

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie