RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

LETÖLTÉSEK

 

PRODUCT CATALOG

 
Erőteljesen kagylós - halas ízű (40g/kg Green Lipped Mussel Powder és folyékony Anchovy - szardella) kivonattal ízesített szolid illatú bojlli, amelyet a legóvatosabb, igazán testes pontyok ellen is bevethetünk. Kagylós - hínaras bányatavakon, holtágakon, de akár a Balatonon is nagy sikerrel alkalmazható.

Javasolt időszak, víztípus: májustól - késő őszig.  Kagylós - hínaras bányatavak, holtágak, Balatonon stb.
Átlagon felüli aktivitással és extra gyors emészthetőséggel rendelkezik, miközben pozitívan stimulálja a táplálékfelvételt. A szolid, kellemesen krémes-édes, valamint érdekes háttérillathoz  egyedi és ízletes - pikáns ízvilág párosul! 

Javasolt időszak, víztípus: márciustól – decemberig. Nagy kiterjedésű tározók, bányatavak, stb., a Balatonra a kora nyári időszakig kivált képpen javasolt.
 
Jellegzetesen rákos, valamint kagylós háttérillattal rendelkező bojli, amely a különböző 100%-os tisztaságú kivonatoknak (Belachan Powder, Shrimp Meat Extract, Green Lipped Mussel Extract) köszönheti eredményességét. Tipikus rákos illatú és ízű bojli.

Javasolt időszak, víztípus: tavasz és ősz. Bányatavak, víztározók, stb.
 
Erősen attraktív, karakteres ízű bojli, amelyhez kellemesen csípős - fűszeres íz párosul.  Pikánsan belachanos és füstölt heringes illattal és halas, élesztős, fűszeres ízzel rendelkezik, ami a válogatós és óvatos pontyok figyelmét sem kerüli el. A bojlihoz adott folyékony Salmon extract további mély ízt és hatékonyságot ad a bojlinak.
Javasolt időszak, víztípus: Kora tavasztól késő őszig. Iszapos tavak nagy kiterjedésű tározók, bányatavak, stb.
Tipikusan májas – tintahalas ízű, illatú - Beef Liver Powder  & Squid Meal bojli, amely tartalmaz Carp Appetite Extract-ot is. Természetes mély íz és a kiemelkedő aminosavak koncentrációjának köszönhetően a pontyokat az etetésünkre irányítja és evésre ösztönzi! Igazi "nagyhalas", hosszabb túrákra és a nyári beállt melegek vizekre javasolt bojli.
Javasolt időszak, víztípus: Tavasz végétől - késő őszig. Víztározók, bányatavak, Balaton nyári időszak, stb.
Erősen fűszeres - hallisztes bojli, amely szinte bármely tavon kitűnő sikereket hozhat, a legkapástalanabb időszakokban is! Könnyen és gyorsan emészthető a pontyok számára! Egyedülálló, a halakat rendkívül izgató enyhén édes - csípős fűszeres, valamint húsos halas ízének és illatvilágának képtelenek ellenállni a pontyok!
Javasolt időszak, víztípus: Egész évben, frontos időszakokban is! Iszapos tavakon, víztározókon és versenyekre is javasolt!
Extra magas halliszttartalmú bojli, amely bővelkedik Új-Zélandi kagyló kivonatban (G.L.M. Extract) és kiváló minőségű marha májporban. Igazán ''aktív'', szolidan édes - húsos jellegű magas élesztőtartalmú nagyhalas bojli. Ez a bojli szinte minden vízen megállja a helyét és kimagasló fogásokra képes!

Javasolt időszak, víztípus: Márciustól késő őszig.  Víztározók, bányatavak, holtágak, folyó, stb.
 
Egy speciálisan hideg vízre kialakított bojli, nagy mennyiségű marhamáj liszttel (50g/kg), Liquid Liver-rel, G.L.M. Extract-tal, valamint a szenzációs vízoldhatósággal rendelkező Pre-digested halliszttel és étvágyfokozókkal rendelkezik.

Javasolt időszak, víztípus: Leginkább tavasszal, márciusban és áprilisban, valamint késő ősszel a novemberi és decemberi hónapokban érdemes alkalmazni! 
 
 

 
Az alábbiakban néhány fontosabb áztatási, főzési, valamint ízesítési tanáccsal szeretnénk szolgálni azoknak a pontyhorgászoknak, akik esetleg még nem rendelkeznek pontos, a különböző fajtájú főtt magok elkészítéséhez szükséges információkkal. Fontos megemlíteni, hogy a halaknak szánt magok áztatása, illetve főzése megkönnyíti azok megemésztést és a magokban lévő tápanyagok hasznosulását. Mivel maga a főzés során a magok szerkezete, tápanyagtartalma valamelyest sérül, ezért igyekezzünk minden esetben előáztatással előkészíteni a főzésre szánt magokat, hogy lehetőleg a főzési időtartam minél rövidebb legyen.
 
Főtt Kendermag Főtt Juharmag (maple) Főtt Csicseriborsó Főtt Tigrismogyoró Főtt fekete Tigrismogyoró
 
Termék Név Áztatási idő kb. (óra) Főzési idő kb. (perc) Ízesítési javaslatok
Kendermag (Hemp Seed) Min. 24-48 óra Amíg a csíra teljesen kibújik, kb. 45 perc Liquid Chili 15-30ml/kg, tengeri só kb. 20-25g/kg főzés után (!)
Juharmag (Maple Peas) 10-15 óra max. 20-30 perc Liquid Molasses, vagy Liquid C.S.L. 15-30ml/kg
Csicseriborsó (Chick Peas) 10-15 óra max. 20-30 perc Liquid Chili, és Molasses: 15-30ml/kg
Tigrismogyoró (Tigernuts) 24 óra 30 perc Cukor: 20dkg/kg, Concentrate sweetener: max. 1,5g/kg, Liquid Chili:15-30ml/kg
Fekete tigrismogyoró (Black Tigernuts) 24 óra 30-45 perc Cukor: 20dkg/kg, Concentrate sweetener: max. 1,5g/kg, Liquid Chili:15-30ml/kg
 

Az általunk gyártott és forgalmazott nagyon népszerű kész alap mixekhez javasolunk kipróbált és jól bevált recepteket azoknak a horgászoknak, akik elegendő tapasztalattal és megfelelő felszereléssel rendelkeznek a bojlikészítéshez. Egyfelől segítség mindenkinek, hogy a bojlikészítés "útvesztőjében" könnyebb legyen az eligazodás. Természetesen, ha úgy gondolja egy kevés fantázia segítségével kénye - kedve szerint változtathat a javasolt íz és illatanyagokon, hogy aztán a saját maga által elkészített bojlival fogott kapitális hal a lehető legnagyobb élményt okozza! A tojások mennyisége az "L"-es méretű, kb. 55-60g-os tojásokra lett kiszámítva. A mixekből GARANTÁLTAN JÓL formázható és magas tápértékkel rendelkező fogós, akár verseny körülmények között is eredményesen használható bojli készíthető! Ne feledje ezek a mixek garantáltan a megfelelő mennyiségben tartalmazzák a legfogósabb extractokat és a minőségi alapanyagokat, melyek a pontyok számára rendkívül vonzóak! Ennek köszönhetik mixeink a több éve tartó töretlen sikerüket! 


A képekre kattintva - az általunk forgalmazott alapanyagokból készült receptek tölthetőek le, amelyek segítségével átláthatóbb és könnyebb lehet a bojlikészítés. A receptekben szereplő szárazanyagok mennyiségének a betartásával (!) garantáltan jól formázható biztosan süllyedő, (nem fog lebegni a bojli!) a pontyok minden szükséges igényét kielégítő jól emészthető és fogós bojli készíthető! Természetesen a folyékony hozzávalókon és aromákon bárki változtathat a maga igénye szerint, de az alapanyagok megfelelő összhangja és a természetes kivonatok adják meg egy bojli hosszú távú eredményességét. Minden recept úgy lett elkészítve, hogy a folyékony és szárazanyagok egymás erdményességét - vagyis a kész bojli - fogósságát növeljék A túlzott aroma használattól óvakodjunk! Egy kg mixhez kb. 550-580ml folyékony tojás kell, kivéve a Birdfood mixet (!) ami átlagban 8-9db közepes tojásnak felel meg. Az Egg albumin és a Blood plazma powder használata kellően kemény bojlit eredményez ezért Kazein, vagy Lactalbumin NEM kell a mixekhez.
 
             


 Flavour Combinations 
 
  A képre klikkelve különböző, egymás eredményességét növelő aroma és extract kombinációk receptjei láthatók, amelyek segíthetnek egy fogós bojli elkészítésében, főleg ha azokat egy megfelelő beltartalmú Base Mixhez használjuk. Az eredményes receptkombinációk 1000g mixhez javasoltak.  
                              Quality For The Fish                                 
   
Naptár - Háttérkép 2020
A háttérkép pozícióját a "Nyújtás" opcióra állítva válik láthatóvá a teljes kép.

Júliusi naptár / háttérkép
A letöltött file-on jobb egérgombbal kattintva és "Beállítás az asztalon háttérképként" opciót választva egy tetszetős és igényes naptár lesz a háttérképe
Letöltve 11548 alkalommal.

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie