RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

ÉTVÁGYFOKOZÓK (ATTRACTOROK)

 

db
A kosárban:
0 termék
0 Ft
BEEF LIVER POWDER - 100%
 
100%-os tisztaságú, élelmiszeripari minősítéssel rendelkező, kitűnő minőségű, nagy fehérjetartalmú, csak és kizárólag marha májból készült adalékanyag! Egy olyan hatásos "ponty-attraktor", amelyre minden pontyhorgász elismeréssel tekint! Alkalmazható minden típusú bojliba. Kimagaslóan eredményes csalit hoz létre, ha édes, gyümölcsös, vagy akár a natúr csalikba keverjük! Erős vonzó tulajdonságai miatt az év bármely szakában adható a csalihoz, legfőképp, amikor a ponty étvágya gyenge (pl. hideg vízben). A májkivonatok hihetetlen és kimagasló módon vonzzák a pontyokat! Ha tehetjük, semmiképp se hagyjuk ki a bojlinkból!
 
Mivel egy teljesen természetes attraktor, ezért az adagolásának felső határa nincs: 5-20g/kg-tól már nagyon eredményesen alkalmazható!
Fehérje: 85%
 
Figyelem! Nagyon tiszta, garantáltan a piacon lévő legjobb minőségű marha májpor, amely nagyon erős illattal és ízzel rendelkezik!
 
Tipp: 40-80g májliszt és 20-30ml Liquid Liver, valamint 15-20g Natural Fish Powder keveréke - egy kellően hallisztes alapmixhez adagolva - rendkívül eredményes, és egyben nagyon hatásos kombináció lehet, akár az aroma nélküli natúr csalik készítésénél is!
 
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

RED FORCE BASE MIX

LIQUID LIVER EXTRACT

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie