RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

FAGYASZTOTT BOJLIK

 

db
A kosárban:
0 termék
0 Ft
FROZEN BOILIE 1KG - 24MM

Az S-Carp Product frissen fagyasztott bojlikat azoknak az igényes horgászoknak szánjuk, akik szeretnének a lehető legeredményesebb csalikkal horgászni. Annak érdekében, hogy a bojlikban lévő legkiválóbb, csúcsminőségű por és folyékony attraktorok és aktív összetevők a lehető leghatékonyabbak legyenek, a bojlikat a 85 Celsius fokos párolás után kb. két napig szárítjuk, majd -20 Celsius fokon fagyasztva tároljuk. Az így tárolt bojlik a szemmel nem látható minőségi romlástól, lassú avasodási folyamatoktól is mentesek maradnak! A konzerválószerektől mentes bojlik természetes íze és illata, valamint frissessége kétség nélkül az egyik legeredményesebb csalikká teszi a fagyasztott bojlikat!
 
Otthoni tárolása a mélyhűtőben -18-20 Celsius fokon az ideális.  A mélyhűtőből kivéve - horgászat közben - tárolja levegős, árnyékos helyen (csaliszárító hálóban), nehogy megromoljon a bojli (penészedés, savanyodás).
 
A horgászat ideje alatt javasolt naponta többször is felrázni, átmozgatni a bojliszárító háló tartalmát, hogy egyformán száradjanak a golyók. Közvetlen napfénytől, esőtől, füsttől védje!
 
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

FLUORO PINEAPPLE POP-UPS BOILIE

FŐZSINÓR - CARPLINE

RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie