RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA VIDEÓK LETÖLTÉSEK
 
 

A nyerő páros: HD-200 Stimulant & Nutri - Cel

 
Két, viszonylag új és rendkívül hatékony étvágyfokozó stimulánssal bővült a termékpalettánk. Ezekről lesz szó a következőkben. Igyekszem a lehető legegyszerűbben, nem túl tudományosan rávilágítani eme két fantasztikus hozzávaló pozitív tulajdonságaira. Talán a legfontosabb, hogy végre két olyan termék, ami szinergikusan is erősíti egymás hatását, ezáltal pedig nagyon vonzóvá téve magát - a bojlit. Sokan talán valami rendkívül erőteljes, aromás attraktorokra gondolnának, őket azonban ki kell, hogy ábrándítsam! Sem a HD-200 Stimulant, sem pedig a Nutri – Cell nem rendelkezik „orrba mászós” erős szaggal. A félelmetes vonzalmuk egyik kulcsa a rendkívüli vízoldhatóság és aminosav tartalom! A csali vízbe érését követően, abból - megalkuvást nem ismerve – folyamatosan és egyenletesen oldódnak, mosódnak ki, így jelezvén a pontyoknak a „táplálék van” felismerést.
 
 
Köztudott, hogy az a csali a legvonzóbb a pontyok számára, amelyik jól küldi a jelet, és egyben nagyon jól is emészthető. A pontyok ezeket tudják könnyen beazonosítani és elfogadni, valamint ezekre a bojlikra szívesen is járnak vissza. Napjainkba, főleg a pontyokkal jócskán megtelepített vizeken, és ez akár lehet bányató is, szinte minden csalival lehet halat fogni, - ez tény. Azonban vannak olyan csalik és összetevők, amelyek egy kicsit mindig jobban izgatják, vonzzák a pontyokat, és további jeleket küldenek az irányukba, mint az egyszerű, átlaghozzávalókból készült bojlik. Az, hogy egy adott tóban estére a bojlikkal jóllakott pontyok mennyire érzik jól magukat és mennyire tudják azokat megemészteni, az talán sokakat nem foglakoztat. Többen az esti pontyfordulásokat, ugrásokat a halak jókedvének tudják be. Sokszor azonban ezek a „fürdőzések” inkább a felfúvódott bélrendszer és emésztési nehézségekből fakadnak. A pontyok így próbálnak meg segíteni az emésztési nehézségeiken. (Természetesen nem állítom azt, hogy csak a gyomorbántalmak miatt ugrál a ponty, hisz van, hogy az élősködőktől akarnak épp ily módon megszabadulni, stb.)
 
A Nutri - Cel a Saccharomyces Cerevisiae gombából készül, az adja az alapját. Ez az élesztő felelős a szénhidrátok erjedéséért. Egy sajátos eljárás révén létrejönnek a "metabolitok", (anyagcserében, vagy annak folyamán keletkezett termékek), amelyek ennek a hozzávalónak a különleges jellemzőit adják. A metabolitok közé tartoznak az aminosavak is. A Nutri - Cel egy olyan fehérjeforrás, amely teljes hosszúságú aminosav csoportokból áll, mindezek mellett pedig nagyon gazdag B-vitaminokban is! Több elismert cég is alkalmazza, és már 2-5% is több mint elég lehet az alapkeverékekben ahhoz, hogy erős vonzalmat adjon a csalinak.
 
A HD-200 Stimulant egy igazi „Pro biotikum” a halak számára. A gyártás során alkalmazott egyedülálló eljárás, és a specifikus aminosav profil miatt 1-2 óra alatt felszívódik a belekben. Nagyon kedvező hatása van a belek mikró flórájára is. Kiemelkedő vízoldhatóság (200g/Liter!) és több mint 70%-os fehérje, ill. 49% feletti aminosav tartalom jellemzi, amiől 47,5% szabad formájú aminosavakban van jelen. A csalinak egy rendkívül erős vonzalmat ad, és erősíti az azonnali hatékonyságát. Növeli bármely jellegű csali ízletességét és különösen gyors emészthetőségét, legyen az halas, édes vagy fűszeres jellegű bojli.
 
 
Összegezve: Mindkét termék gyakorlatilag kombinálható egymással, valamint minden típusú  kivonattal és alapmixel! Sikerességük, a rendkívüli vízoldhatóságban és kiemelt aminosav tartalomban rejlik, ami miatt a pontyok nagyon jól reagálnak rájuk. A hamarosan piacra kerülő Pearl névre elkeresztelt bojliban természetesen mindkét összetevő jelen lesz, de erről majd kicsit később.

Sági Tamás
S-Carp Product Team
 
RÓLUNK TERMÉKEK BESZÁMOLÓK TIPPEK GALÉRIA INFORMÁCIÓK KIEMELT PARTNEREINK VIDEÓK LETÖLTÉSEK Cookie